O nama
ButanGas, jedna uspešna priča od 1948. godine

O nama

ButanGas International, poreklo

Priča o Grupi Dragan počinje 13. decembra 1948. godine kada je prof. Giuseppe Costantino Dragan, koji se 1940. godine preselio iz Rumunije u Italiju na studije političkih nauka i ekonomije na Univerzitetu u Rimu, diplomiravši na Pravnom fakultetu u Bukureštu, shvatio ogroman potencijal TNG-a, te je i osnovao ButanGas Spa u Italiji.

 

Kompanija ButanGas International osnovana je u Srbiji 2005. godine i najmlađa je među kompanijama Grupe.

ButanGas International je dobro poznat na srpskom tržištu TNG rezervoara u distribuciji TNG Propana i danas je lider u tom sektoru, a raste i na tržištu TNG boca.

 

ButanGas International je takođe prisutan na tržištu benzinskih stanica (sa asortimanom derivata nafte: benzina, dizela, kao i auto-gasa i robe široke potrošnje) širom Srbije koje su u vlasništvu ili zakupu.

 

ButanGas svojim kupcima garantuje sigurnu i brzu uslugu po konkurentnim cenama, koristeći naprednu tehnologiju i stavljajući zaštitu životne sredine među svoje ključne ciljeve: sva postrojenja ButanGas-a nude najviše tehnološke standarde,  bezbednost i efikasnost.

 

Naša misija je pružanje brze i redovne usluge po konkurentnim cenama. Poslovno i tehničko iskustvo grupe Dragan, koje je sticano više od 70 godina rada, klijentima je uvek dostupno.

ButanGas danas

ButanGas International

ButanGas  International je deo Veroniki Holdinga, koji je 2010. godine osnovala dr Daniela Veronica Gusa de Dragan kao jedinstveno koordinaciono telo grupe Dragan.

 

Danas je Veroniki Holding prisutan u devet evropskih zemalja  (Italija, Grčka, Nemačka, Rumunija, Austrija, Poljska, Srbija, Španija i Francuska), sa 1340 zaposlenih, gde posluje u formi 35 preduzeća u sledećim sektorima:

  • TNG, osnovna delatnost Grupe
  • Obnovljive energije
  • Struja i prirodni gas
  • Pomorstvo
  • Nekretnine
  • Medicina i wellness
  • Pakovanje hrane
  • Kultura i edukacija
Misija

Naša misija je da pružimo brzu i redovnu uslugu po konkurentnim cenama gde se
pri tom klijentima stavlja na raspolaganje poslovno – tehničko iskustvo stečeno i svojoj skoro 70-godišnjoj istoriji pružanja kvalitetnih usluga ButanGas grupe.

Bezbednost

ButanGas smatra bezbednost i očuvanje životne sredine jedne od najbitnijih ciljeva, te s tim sva ButanGas postrojenja imaju visoke standarde sigurnosti, efikasnosti i modernu tehniku upravljanja procesima.

Kontaktirajte nas

Ostanu u toku

Prijavite se za naš bilten da biste saznali kako da maksimalno iskoristite svoju energiju.